Mashup 37: Tomáš Etzler & Adam Plachetka

Celý díl (77 minut) je na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL

Bývalý novinář Tomáš Etzler a světově proslulý operní pěvec Adam Plachetka v Mashupu o opeře, úspěchu, prestižních světových institucích, práci v zahraničí, o pivu, o novinařině, (ne)zešílení, emocích, Číně, vracení se domů i politice!

„V Číně jsem prožil velice složité období a chtěl jsem, ať to vyleze na povrchu. A to bez emocí nejde. Nebudu se v nich ve svých knihách krotit a některé lidi budu označovat za gaunery, ne jako plantážníky nebo nezbedy,“ říká bývalý novinář, který pracoval pro CNN nebo pro ČT Tomáš Etzler.

Operní pěvec Adam Plachetka popisuje, jak těžké bylo dostat se do nejprestižnějších operních domů světa, jestli je publikum jiné na různých koncích světa, proč ho netáhne na východ, kolik piv nejvíce vypil nebo proč zpíval na inauguraci prezidenta Petra Pavla.

Operní pěvec, který v 25 nastoupil do angažmá vídeňské Státní opery a pravidelně vystupuje na těch nejprestižnějších světových operních scénách jako je Metropolitní opera v New Yorku, La Scala v Miláně, nebo Královská opera Covent Garden v Londýně Adam Plachetka a bývalý novinář, který pracoval jako reportér pro americkou CNN, reportáže točil na řadě válečných míst včetně Afghánistánu, 8 let jako zpravodaj České televize v Číně, natočil dokument Nebe a dnes je spisovatel Tomáš Etzler.

Natočeno v pražském NoDu, autorem soch je Ondřej Filípek, na kytaru hraje Nicolas Roy Arthofer. Přijďte na natáčení, protože živě je to ještě lepší! Lístky a termíny na webu divadla NoD nebo GoOut. Pro předplatitele lístek na každý díl zdarma!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *