Mashup 47: Tereza Salte & Dominik Stroukal

Celý díl (75 minut) na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL Předplatitelé mají kompletní epizody s předstihem a také lístek na natáčení zdarma! Termíny a hosté na webu divadla NoD.

Podnikatelka, influencerka, blogerka Tereza Salte, ekonom Dominik Stroukal. Kdo vyletěl od státnic a kdo má zápis v knize rekordů? Mashup o podnikání, vzniku peněz, kryptoměnách, sdílení na sociálníh sítích, životě v Norsku i čipu v ruce!

Tereza psala úspěšný blog Tereza in Oslo, založila agenturu na podporu influencerů a otevřela obchod s dětským oblečením. Nebojí se pouštět do nových projektů, podniká v různých oblastech. Dominik přednáší na Metropolitní univerzitě Praha, je členem Národní ekonomické rady vlády (NERV), napsal několik knih o kryptoměnách nebo ekonomických bublinách. Mluví v podcastu Ve vatě. Je ekonomický poradce.

Natočeno v pražském NoDu. Autorem soch je Ondřej Filípek. Na kytaru hraje Nicolas Roy Arthofer.

Michaelův Mashup. 2 hosté. 1 moderátor. A jejich vzájemná interakce. Bez konfliktu, ale s inspirací. Komorní prostředí a diváci v důležité roli! Mashup je prolínání zdánlivě nesourodých melodií. V tomto případě prolínání hostů, žánrů, hlediště a jeviště. Pořad postavený na unikátní kombinaci dvojic a jedinečné interakci s publikem. Namícháme vám živou show, hosty i drink na míru! Přijďte do NoDu zažít osobně mimořádnou komorní atmosféru divadelního baru, potkat se s hosty i moderátory a pobavit se u natáčení se skleničkou v ruce.

Rozhovorů je moc! Pořadů je moc! Debat jeden na jednoho je moc! Nic podobného jako Michaelův Mashup tady není. Vážná témata i odlehčené rubriky! Známí hosté, jak je neznáte a otázky, které ještě nikde nikdy nedostali! Žádná talkshow, kde mluví hlavně moderátor. Žádný rozhovor jeden na jednoho ve sterilním studiu.

Michael Rozsypal je moderátor a novinář. Dva roky moderoval rozhovory v DVTV, před tím 8 let v Českém rozhlase. Setkal se s prezidenty, politiky, umělci, sportovci i filozofy. Jeden host mu v živém vysílání odešel ze studia. Jiný host se ve studiu v přímém přenosu přilepil ke stolu. Vymyslel a realizoval koncept interaktivních veřejných debat v regionech i debat o fake news pro studenty. Hrál divadlo, vyhrával recitační soutěže, je aktivní na Twitteru i Instagramu. Miluje divadlo, operu a Jamese Bonda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *