Mashup 35: Halina Pawlowská & Jan Cina: Humor se dá dělat ze všeho.

Celý díl (80 minut) na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL

Spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská a herec Jan Cina mluví v Mashupu o úspěchu, touhách, hranicích humoru, vlastním původu, toleranci jiných názorů i parodiích sebe sama. Půjde Halina Pawlowská do Star Dance? Čí parodie sebe sama nemá rád a kdo ji naopak nevadí? Je Jan Cina soutěživý? A projde mu „všechno“?

„Když člověk pochopí, že se narodil pro to, aby umřel, tak humor je jediné východisko. Ten, kdo to nepochopí, má zoufalý život. Humor se dá dělat ze všeho. I ze smrti,“ říká úspěšná spisovatelka, scénáristka a moderátorka.

„V prostředí, kde se pohybuju, je černý humor velmi přítomen. A když někdo přijde zvenku, tak má pocit, že jsme na sebe zlí. Míra toho humoru je někdy opravdu drsná, ale vlastně ji mám hrozně rád. Je to ventil a s humorem jde vše lehčeji,“ říká Jan Cina.

V celém díle se dozvíte, jestli jim vadí komentáře na vzhled, co by si vzájemně od sebe chtěli vzít nebo co všechno a proč jsou ochotni sdílet veřejně? Reflektuje Halina Pawlowská ve svých knihách pravdu? A jsou všechny kamarádky skutečné? Podívejte se na celý díl!

Natočeno v pražském NoDu. Na kytaru hraje Nicholas Roy Arthofer. Autorem soch je Ondřej Filípek. Přijďte zažít atmosféru natáčení a stát se součástí show. Živě je to ještě lepší. Lístky a termíny na webu Divadla NoD nebo na GoOut.net a předplatitelé na herohero.co/Michael mají přednostní rezervaci a vstupenku zdarma!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *