Mashup 41: Jan Dobrovský & Jan Studnička

Celý díl (74 minut) je na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL Předplatitelé mají kompletní epizody s předstihem a také lístek na natáčení zdarma! Termíny a hosté na webu divadla NoD.

Podnikatel, filantrop, bývalý disident, předseda Kolegia Paměti národa a spoluautor podcastu Dobrovský-Šídlo Jan Dobrovský a Stand-up komik, scénárista, publicista a spoluautor podcastu Hodina dějepichu Jan Studnička v Mashupu o hraninicích humoru, politické korektnosti / ohleduplnosti, obsesi nacistama i velkém bratrovi na zádech!

„Hyperkorektnost je skrytá revoluční snaha o kulturní konflikt. Když se řekne politická korektnost, tak se trochu ježím, protože za ní stojí většinou nějaká manipulace a ne ohleduplnost,“ říká podnikatel Jan Dobrovský. Co podle něj dělají tzv. komerční nacisté? Kdy ho poprvé oslovilo nějaké děvče? A co by si rád zazpíval? „Nacisti si vybudovali marketingovou image, vypadají dominantně a na to se člověk rád dívá. Je to historická morbidní podívaná, která je určitým způsobem strašně fascinující tím, jak je zvrhlá, divná a zlá,“ říká spoluautor podcastu Hodina dějepichu Jan Studnička.

Natočeno v pražském NoDu. Autorem soch je Ondřej Filípek. Na klávesy hraje Nicolas Gatto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *