Mashup 42: Josef Šlerka & Dan Pražák

Celý díl (74 minut) je na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL Předplatitelé mají kompletní epizody s předstihem a také lístek na natáčení zdarma! Termíny a hosté na webu divadla NoD.

Josef Šlerka a Dan Pražák. Dva učitelé v jednom Mashupu o umělé inteligenci, sociálních sítích, Brnu i nejbizarnějším učitelském zážitku.

„Umělou inteligenci můžeme zakazovat stejně jako kalkulačky a mobily. Anebo žákům ukázat, jak ji smysluplně využít. Tím snižujeme riziko, že ji budou zneužívat,“ říká pedagog Dan Pražák. „Začíná doba velkého generačního rozdílu. Je to hlavně problém generace bílých mužů v určitém věku a s určitými názory o tom, jak vypadá svět. Ale oni mu přestali rozumět a teď se ho snaží formovat podle toho, jaký byl. Jenže on už takový nikdy nebude,“ říká sémiotik a datový analytik Josef Šlerka. Jak se na to připravit?

Natočeno v pražském NoDu. Autorem soch je Ondřej Filípek. Na klávesy hraje Nicolas Gatto.

Michaelův Mashup. 2 hosté. 1 moderátor. A jejich vzájemná interakce. Bez konfliktu, ale s inspirací. Komorní prostředí a diváci v důležité roli! Mashup je prolínání zdánlivě nesourodých melodií. V tomto případě prolínání hostů, žánrů, hlediště a jeviště. Pořad postavený na unikátní kombinaci dvojic a jedinečné interakci s publikem. Namícháme vám živou show, hosty i drink na míru! Přijďte do NoDu zažít osobně mimořádnou komorní atmosféru divadelního baru, potkat se s hosty i moderátory a pobavit se u natáčení se skleničkou v ruce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *