Mashup 43: Erik Tabery & Marek Adamczyk

https://youtu.be/k10aR2z2-iw

Celý díl (97 minut) je na HTTPS://HEROHERO.CO/MICHAEL Předplatitelé mají kompletní epizody s předstihem a také lístek na natáčení zdarma! Termíny a hosté na webu divadla NoD.

Novinář, šéfredaktor týdeníku Respekt Erik Tabery a Herec Marek Adamczyk tak, jak je neznáte! Nejen o politice, společnosti, novinařině a herectví e taky o normalizačních coverech, psovi Arturovi, slavném dědečkovi, šachách, krupicové kaši a neznámém Adamovi!

Erik Tabery: „Ty nervy jsou už delší dobu obrovské, protože to novinařina dneska nemá lehké. Ze spaní se budím, když mám kolegy na reportáži na Ukrajině. Dokud se nevrátí, tak spím špatně. Na tu samotnou profesi potom myslím hodně, protože to není jen práce, ale vidím tam jisté souvislosti s tím, co bude společnost dělat, když bude kvalitní novinařiny ubývat. Přibývá lidí, kteří věří, že ji nepotřebují.“

Marek Adamczyk: „Být na volné noze má zatím samé výhody. Angažmá mě nikdy neuživilo a potřebujete k tomu mít i další věci. Nějaký čas sice vidím to prázdno, ale už jsem se naučil nějak pracovat s tou důvěrou, že vždy něco přijde a nějak se to vyvrbí. Člověk nabyde větší svobody a lépe zachází se svým časem.“

Natočeno v pražském NoDu. Autorem soch je Ondřej Filípek. Na klávesy hraje Nicolas Gatto.

Michaelův Mashup. 2 hosté. 1 moderátor. A jejich vzájemná interakce. Bez konfliktu, ale s inspirací. Komorní prostředí a diváci v důležité roli! Mashup je prolínání zdánlivě nesourodých melodií. V tomto případě prolínání hostů, žánrů, hlediště a jeviště. Pořad postavený na unikátní kombinaci dvojic a jedinečné interakci s publikem. Namícháme vám živou show, hosty i drink na míru! Přijďte do NoDu zažít osobně mimořádnou komorní atmosféru divadelního baru, potkat se s hosty i moderátory a pobavit se u natáčení se skleničkou v ruce.

Rozhovorů je moc! Pořadů je moc! Debat jeden na jednoho je moc! Nic podobného jako Michaelův tady není. Vážná témata i odlehčené rubriky! Známí hosté, jak je neznáte a otázky, které ještě nikde nikdy nedostali! Žádná talkshow, kde mluví hlavně moderátor. Žádný rozhovor jeden na jednoho ve sterilním studiu.

Michael Rozsypal je moderátor a novinář. Dva roky moderoval rozhovory v DVTV, před tím 8 let v Českém rozhlase. Setkal se s prezidenty, politiky, umělci, sportovci i filozofy. Jeden host mu v živém vysílání odešel ze studia. Jiný host se ve studiu přilepil v přímém přenosu přilepil ke stolu. Vymyslel a realizoval koncept interaktivních veřejných debat v regionech i debat o fake news pro studenty. Hrál divadlo, vyhrával recitační soutěže, je aktivní na Twitteru i Instagramu. Miluje divadlo, operu a Jamese Bonda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *